Εταιρεία

ΑΠΟ ΤΟ 1980

Εταιρεία

KENTEPOZIDIS Τεχνική Εταιρεία

Η εταιρεία Κεντεποζίδης είναι μια δυναμική τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 από τον Λεωνίδα Κεντεποζίδη ενώ από το 2000, ενσωματώθηκε δυναμικά και η νέα γενιά της οικογένειας.
Η προσήλωση της διοίκησης στο όραμα της εταιρείας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, οι επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό οδήγησαν την Κεντεποζίδης να αναδειχθεί σε μία από τις πιο πετυχημένες τεχνικές εταιρείες στην Ελλάδα.
Αποτελεί μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κλάδου στην Ελλάδα ενώ έχει σημαντική διεθνή παρουσία. Αναλαμβάνει πληθώρα έργων υψηλών απαιτήσεων τα οποία ολοκληρώνονται με συνέπεια και άριστη ποιότητα.

Βοηθάμε τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους

Συμβάλλουμε στην επιτυχία των συνεργατών μας

Χτίζουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις με αξιοπιστία και ειλικρίνεια

Αποστολή - Όραμα - Αξίες

Αποστολή της εταιρείας είναι να εξελίξει την θέση που ήδη κατέχει, ως ισχυρή και αξιόπιστη τεχνική εταιρεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να μείνει προσηλωμένη στις απαιτήσεις των πελατών της και να προσαρμόζεται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον.
Όραμα της Κεντεποζίδης είναι να ενισχύσει την θέση της ως μία εταιρεία που αποτελεί κέντρο τεχνογνωσίας, επιχειρηματικής ευρηματικότητας, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, καινοτόμου σκέψης, ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και κοινωνικής ευθύνης.
Οι αξίες της Κεντεποζίδης αποτελούν βασικό άξονα της επιτυχίας της και καθορίζουν την εταιρική της κουλτούρα.
Αποτελεί μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κλάδου στην Ελλάδα ενώ έχει σημαντική διεθνή παρουσία. Αναλαμβάνει πληθώρα έργων υψηλών απαιτήσεων τα οποία ολοκληρώνονται με συνέπεια και άριστη ποιότητα.
Created with Sketch. Στην Κεντεποζίδης λειτουργούμε πάντα με ακεραιότητα, διαφάνεια και αξιοπιστία, ενεργώντας πάντα με άμεσο τρόπο. Εμπλουτίζουμε συνεχώς την τεχνογνωσία μας, θέτουμε ξεκάθαρους στόχους και επιδιώκουμε συνεχή βελτίωση μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Ελάτε να κατασκευάσουμε το επόμενό σας έργο!